Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@14:47:39 GMT

۴۵ هزار خودروی دپو شده در پارکینگ رفع نقص می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۸۲۳۵۳

۴۵ هزار خودروی دپو شده در پارکینگ رفع نقص می‌شوند

‍‍‍‍‍‍

باشگاه خبرنگاران جوان - سازمان بازرسی چندی پیش اطلاعیه‌ای منتشر کرد مبنی بر اینکه خودرو‌های ناقص کف پارکینگ خودروسازان روز به روز در حال افزایش است و اکنون از ۱۴۰ هزار دستگاه به ۱۷۸ هزار دستگاه رسیده است.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان به پارکینگ خودروسازان مراجعه کرده و جویای علت دپو این حجم از خودرو شده است که خودروسازان دلیل کاهش عرضه و دپو این خودرو‌ها را نبود ریزتراشه‌های الکترونیکی بیان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز گذشته گزارشی از دلیل دپو این خودروها " یک قطعه ۱۷۸ هزار خودرو را در پارکینگ نگه داشته است!" پخش شد و اکنون این ۲ خودروساز نسبت به این گزارش واکنش نشان داده و باقری قائم مقام مدیرعامل در فروش گروه خودروسازی سایپا و بابک رحمانی قائم مقام مدیرعامل در فروش گروه خودروسازی ایران خودرو به سوالات در این زمینه پاسخ داده اند.

سوال: چه راهکاری برای رفع مشکل کاهش عرضه و ترخیص خودرو‌ها وجود دارد؟

نماینده ایران خودرو: حدود ۹۵ هزار خودرو در کف پارکینگ ایران خودرو وجود دارند که منتظر یک یا چند قطعه برای تجاری سازی و تحویل به مشتری هستند. تمام این خودرو‌ها یک قطعه الکترونیکی خاص (ACU) و تعدادی (ECU) ندارند که این قطعات وابسته به مشکل جهانی چیپ ست هستند، شرایط خاص ما به واسطه تحریم‌ها نیز کار را دشوارتر کرده است.این مشکل با تامین قطعات توسط تولیدکنندگان داخلی به مرور رفع می شود.

سوال: این خودرو‌ها را نگه نمی‌دارید تا گران شوند؟

نماینده ایران خودرو: خیر، نگه داشتن خودرو در کف کارخانه  برای خودروساز هیچ سودی ندارد، بلکه ضرر هم دارد چرا که هزینه های زیادی برای این نگه داری باید پرداخت کند.

سوال: انگیزه خودروسازان از نگه داشتن این خودرو‌ها کف پارکینگ چیست؟

نماینده سایپا: خودروسازان هیچ انگیزه‌ای برای نگه داشتن خودرو کف پارکینگ ها ندارند. همانطور که کرونا در دنیا وجود داشت. تیراژ تولید خودرو در سال ۲۰۲۱ نسبت به سال ۲۰۲۰ کاهش چشمگیری داشته است. شرکت‌هایی که این ریزتراشه‌ها را تولید می‌کنند از تکنولوژی فوق العاده‌ای برخوردار هستند و نیاز به سرمایه چند صد میلیون دلاری دارند.

نماینده سایپا: در سایپا ۷۲ هزار خودرو ناقص وجود داشت که اکنون پس از دریافت این ریزتراشه ها آن را عرضه خواهیم کرد. هفته گذشته ۴۵ هزار از این چیپ ست‌ها را دریافت کردیم و تا پایان دی ۴۵ هزار خودرو جدید به بازار عرضه خواهیم کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت خودرو تولید خودرو خودرو ها ایران خودرو کف پارکینگ هزار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۲۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از مزدا EZ-۶ در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • آب‌گرفتگی پارکینگ و کارخانه مدیران خودرو در بم
  • سیل بم در پارکینگ خودرو | خودروهای لجن کش در حال کارند